Dastaketak eta showcooking

Dastaketak eta showcooking

Dastaketa gidatuak itsas-zaporearekin eta showcooking saioak, gure sukaldarien eskutik ikasi eta dastatzeko.

⚠️ Jaialdiaren asteburuan zehar, sarrerak Kantauri Fest-eko informazio-gunean egongo dira salgai.

8 €-tan hasita

Urriak 5, larunbata

Showcooking
 

Ricardo Pérez | Yandiola jatetxea (Bilbo)

11:00 - 12:00

Kantauriko antxoak, garuma-saltsa eta ardo zuri mineralak

 

11:30 - 12:30

Gaztaren mundua eta uztartzeak
 

 

11:30 - 12:30

Pintxo-tailerra Mundakako kontserbekin

13:00 - 14:00

Botilan ondutako ardo galiziarrak bertako kontserbekin

13:00 - 14:00

Txurrut bermuta pintxoekin
 

13:00 - 14:00

Bilboko Itsasadarra: ardoen istorio bat
 

13:00 - 14:00

Itsas zaporeko showcooking-a txakolinarekin

14:30 - 15:30

Xanpain eta ardo apardunen dastaketa
 

14:30 - 15:30

Porto, Bordele, San Frantzisko eta Lurmutur Hiriko ardoak

14:30 - 15:30

Cervezas de mar

Itsas garagardoen dastaketa
 

17:00 - 18:00

Ardo organikoak,, biodinamikoak eta naturalak

17:00 - 18:00

Piraten koktel-tailerra
 
 

17:00 - 18:00

txakoli y vino

Basque Wines: txakolina Idiazabal gaztekin
 

17:00 - 18:00

Ostrak eta uztartzeak
 
 

14:30 - 15:30

Showcooking
 

Harry Wieding | Cal Mut (Girona)

18:30 - 19:30

Xanpain eta ardo apardunen dastaketa
 

18:30 - 19:30

Basque Wines: Arabako Errioxako ardoak eta olioak

18:30 - 19:30

Urriak 6, igandea

Showcooking
 

Harry Wieding | Cal Mut (Girona)

11:00 - 12:00

Showcooking: sormenezko sukaldaritza

Borja Etxebarria | Restaurante Yandiola (Bilbao)

11:00 - 12:00

Jerezko ardoak: ardo bidaiariak eta itsasoa

 
 

11:00 - 12:00

Urre likidoa: oliba-olio birjin estra eta Borgoinako ardoak

11:00 - 12:00

Putxeran egindako mokaduak
 

12:30 - 13:30

Itsaski-pintxoen
tailerra
 

12:30 - 13:30​

Txakolina eta euskal pintxoak: tradizioaren gozamena

12:30 - 13:30​

Kabiarra uztartze klasikoarekin: xanpaina eta vodka

12:30 - 13:30

Putxeran egindako mokaduak
 

14:00 - 15:00

Itsas zaporeko showcooking-a txakolinarekin

14:00 - 15:00

Ardo “bitxiak” pintxo ez hain bitxiekin
 

14:00 - 15:00

Gazta-familiak eta ardoak
 

14:00 - 15:00