Dastaketa gidatuak

Itsas zaporeko dastaketa gidatuak: ostrak, bakailaoa, marmitakoa eta hegaluzea, xanpainekin, ardoekin, txakolinarekin edo artisau-garagardoekin. On egin!

5 €

Urriak 1, larunbata

Larunbateko jarduerak Zierbenako portuan bertan erosi beharko dira. Oraindik posible da igandeko jarduerak sarean erostea.

Beñat Ormaetxea

Dastaketa chef gazte eta saridun honen eskutik, sukaldaritza berritzailearekiko duen interesagatik

11:00 - 12:00

Atlantikoko harmoniak

Atlantikoko hiru ardo gourmet kontserbekin: aho-sabairako gozagarria

11:30 - 12:30

Crosta ogia pintxoekin

Zallako Crosta okindegiak Euskadiko ogirik sarituenetako bat egiten du, ezin hobea pintxoekin jateko

11:30 - 12:30

Erregina eta erregea
 

Xanpain frantsesa eta ostrak, edozein gastronomia topaketako protagonistarik bikainenak

12:45 - 13:45

Txurrut bermut
 

Txurrut Enkarterriko lehen bermut-marka da, soilik hondarribi zuri mahatsekin egina

12:45 - 13:45

Atlantikoa eta Mediterraneoa

Eman izena kostalde atlantiko eta Mediterraneoko ardorik adierazgarrienak ezagutzeko

12:45 - 13:45

Jerez biboteekin

Jerez, Sanlúcar de Barramenda eta Puerto de Santamaría: itsas ardoen triangelua

14:15 - 15:15

vino y mar

Ardoa eta itsasoa

Zer harreman dute itsasoak eta ardoek? Erantzunak harritu egingo zaitu

14:15 - 15:15

conservas-cusumano-agotado

Cusumano kontsebak 

Kantauriko gourmet kontserben dastaketa gidatua: zuzenean itsasotik mahaira

14:15 - 15:15

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Bittorren pintxoak

Zierbenako Batzokiko sutegietatik, Bittor Martinezek inork ez bezala prestatzen ditu itsas pintxoak

18:00 - 19:00

Cerveza mar

Itsas garagardoak

Porter, Stout, IPA eta ALE garagardoak, ezaugarri komun batekin: kostaldea eta itsasoa

18:00 - 19:00

Japoniako zaporeak

Sushi-dastaketa sakearekin (Japoniako arroz-ardo ospetsua) Sushi Ugari-ren eskutik

18:00 - 19:00

Itsaspeko ardoak: Crusoe Treasure

Plentziako badiako itsas hondotik sortzen dira erabateko baretasunean ondutako ardo hauek

19:30 - 20:30

Portugal: bakailaoa eta ardoak

Bakailao-errezeta mitikoak eta Portugalgo ardo tipikoenak: vinho Verde, Dao, Bairrada…

19:30 - 20:30

jez-timms-jIejftgdU3w-unsplash

Itsas likoreak
 

Historian zehar, itsasoak likore bikainenetako batzuk hobetu eta sortu ditu

19:30 - 20:30

Urriak 2, igandea

Dastaketa izarduna

Dastaketa Bilboko Zarate jatetxeko Sergio Ortiz de Zarate chefaren eskutik (Michelin izar bat)

11:00 - 12:00

Crosta ogia pintxoekin

Zallako Crosta okindegiak Euskadiko ogirik sarituenetako bat egiten du, ezin hobea pintxoekin jateko

11:30 - 12:30

Kaitxo-ren kafeak

Mundu osoan usain, zapore eta testurarik onenak bilatzen dituzten espezialitateko kafeak

11:30 - 12:30​

Erregina eta erregea

Xanpain frantsesa eta ostrak, edozein gastronomia topaketako protagonistarik bikainenak

12:45 - 13:45

Txurrut bermuta

Txurrut Enkarterriko lehen bermut-marka da, soilik hondarribi zuri mahatsekin egina

12:45 - 13:45

Galicia Calidade

Galiziako ardorik harrigarrienak dastatuko ditugu bertako gourmet produktuekin batera

12:45 - 13:45

Euskadi: itsas jakiak eta ardoak

Marmitakoa ardo karbonikoekin, hegaluzea txakolinarekin eta bakailaoa ardo apardunekin

14:15 - 15:15

Euskal sagardoa + putxerako marmitakoa

Ezagutu sagardoa eta ikatzaren gure plater tipikoenetako bat modu zoragarrian eraldatzeko.

14:15 - 15:15​

Gazta-familiak eta ardoak

Ardoak zapore hobea omen du gaztarekin edaten bada. La Quesería-ren Judith Rojas-en eskutik!

14:15 - 15:15